Verbouw

Van aan- of uitbouw tot renovatie en restauratie.

Verbouw is een specialiteit van ons. In overleg met u maken wij wat u voor ogen hebt en graag wilt realiseren. Voor al uw wensen heeft Kingma’s Bouwbedrijf een passende oplossing.

Woon- werkcomfort zijn een belangrijk ding, wanneer dit niet meer aan uw wensen voldoet is een verbouwing de perfecte oplossing. Wat u ook wenst of het nou een nieuwe aanbouwen, een nieuw dak, serre of dakkapel is tot en met het vernieuwen van uw badkamer of keuken. Met onze brede ervaring kunnen wij u adviseren in de ideale oplossing.

U wilt graag wat gaan doen maar u weet niet precies wat en hoe dit er allemaal uit moet komen te zien? Wij maken voor u een maatgericht advies met bouwtekening (en eventueel 3d-tekening) met een bijpassende offerte. Wij verzorgen voor u het gehele traject, vanaf ontwerp tot en met de oplevering. Mag u zelf ook graag bouwen, dan is het natuurlijk ook mogelijk om uw project casco op te laten leveren en zelf af te bouwen.

Heeft u vragen over de verbouwingsmogelijkheden van uw woning?

Maak een afspraak en wij vertellen u meer over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. U zult zich verbazen over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op!