Woningverbouwing Buitenpost

Omschrijving: Complete woningverbouw, nieuwe herindeling.

Locatie: Buitenpost.

Tijdsduur: Juni - oktober 2018.

Buiten naar binnen halen

Familie De Haan woont al 15 jaar in deze woning als in 2018 de wensen om het prachtige uitzicht van buiten naar binnen te halen echt concreet worden. Ze gingen op zoek naar een plaatselijke aannemer en kwamen uit bij Kingma’s Bouwbedrijf. De woning werd geheel opnieuw ingedeeld met op de begane grond een ruime woonkeuken, zitkamer, berging, badkamer en slaapkamer en boven slaapkamers en een badkamer.”

Fotogalerij grote woningverbouwing te Buitenpost

Familie De Haan aan het woord
“We wilden het uitzicht van buiten naar binnen halen. Onze wensen werden door Kingma’s Bouwbedrijf visueel gemaakt met een 3D-tekening. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren, want zelf hadden we daar geen goed beeld van. Daarna kon de verbouw beginnen. Een complete herindeling van onze woning: 5 maanden hard werken, maar het resultaat mag er zijn.”

Hoe hebben jullie de dienstverlening van Kingma’s Bouwbedrijf ervaren?
“Het is heel prettig als je wensen vooraf letterlijk in beeld worden gebracht voordat de verbouwing daadwerkelijk gaat beginnen. We zijn ook tevreden over de uitvoering van het werk. Kingma’s Bouwbedrijf dacht met ons mee en kwam met goede ideeën.”