Karakteristieke Nieuwbouw Burum

Leon en Henriëtta: “Natuurlijk hebben we van tevoren prijzen vergeleken, maar we kwamen uit bij de dichtstbijzijnde aannemer. Vertrouwd, korte lijnen en goede kwaliteit. Er werd goed meegedacht, onze wensen werden visueel zichtbaar gemaakt in tekeningen en er was assistentie bij de vergunningsaanvraag. Jaco nam de telefoon altijd op of kwam direct even langs om af te stemmen.”

Details van deze nieuwbouw

  • Afwisseling tussen zelf bouwen en uitbesteden
  • Fundering, houtskelet, metsel- en voegwerk door Kingma’s Bouwbedrijf
  • Realisatie robuuste trap met karakteristieke details door Kingma’s Bouwbedrijf
  • Proactieve rol in voortraject: tekeningen, vergunningen, uitzetten
  • Meedenkende adviesrol van begin tot eind
  • Woning heeft karakteristieke details van een notariswoning

Dat zelf doen en uitbesteden prima samengaat, laat dit project zien. Klanten die weten wat ze willen, een aannemer die zijn vakkennis erop loslaat en een goede afstemming onderling met korte lijnen. Het resultaat is deze klassiek moderne woning in het hart van Burum. Een aanwinst voor het dorp!

Jaco Kingma: “Al met al zijn wij zo’n 3 maanden bezig geweest met deze woning. Het werkt prima als een klant zelf ook veel wil doen. Wij hebben de woning casco opgeleverd, wind- en waterdicht. Het plaatsen van het houtskelet hebben we in samenwerking met Vadeko Bouw gedaan. De dakpannen zijn geleverd door Renovadak BV, type ‘Postel Orage’ van Monier. Deze dakpan is een mix tussen klassiek en modern, passend bij de stijl van de gehele woning.”

klantreferentie-nieuwbouw-burum-kingmas-bouwbedrijf