Nieuwbouw

Heeft u nieuwbouwplannen en bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer met jarenlange ervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, samen met u bouwen wij uw droomhuis. Graag denken wij met u mee bij het creëren van een huis dat bij u past, waarin u jarenlang met veel plezier woont en lééft.

Wij kunnen uw nieuwbouwproject van het begin tot het einde begeleiden. Vrijstaand, twee onder één kap, een boerderijwoning of misschien een herenhuis, alles is mogelijk. Een nieuwbouwproject vergt een goede voorbereiding,  bij Kingma’s Bouwbedrijf wordt hier veel aandacht aan besteed.

Wanneer u nieuw wilt bouwen bent u vaak al erg geïnspireerd geraakt, samen met u maken wij dan een ontwerp van uw droomhuis. U bepaalt uw wensen tot in detail, van uitvoering tot materialen.Vrijwel alle werkzaamheden kunnen in eigen beheer worden uitgevoerd hierdoor kunnen wij snel schakelen en zijn wij dan ook erg flexibel.

Bij Kingma’s Bouwbedrijf is men verzekerd van een uitstekend eindresultaat, zowel qua uiterlijk als qua duurzaamheid, wordt alles perfect opgeleverd. Het neerzetten van een goed product, dat is waar Kingma’s Bouwbedrijf voor staat.

“Wat onze ogen zien dat kunnen onze handen maken”

Neem vrijblijvend contact met ons op