Klantreferenties

Klanten aan het woord over het werk van Kingma’s Bouwbedrijf.

"Een oud pand als deze is natuurlijk nooit helemaal recht en haaks. Het was grappig om te zien hoe Dennis en Durk net zo lang puzzelden tot het zó werd als dat ze bedacht hadden. Het ging tot op de millimeter nauwkeurig! De bouwvakkers van Kingma's Bouwbedrijf vallen niet onder het prototype bouwvakker; ze geven het een nieuwe dimensie."

"Kingma’s Bouwbedrijf heeft ervaring met een klassieke bouwstijl en die kennis was waardevol. Bouwkundige details zoals metselwerk in kruisverband en de opzet van de dakgoot passen in de klassieke stijl van de voorkant van het pand en het straatbeeld. De achterkant is in moderne stijl gebouwd, passend bij de molen waar we het uitzicht op hebben."

"Ik had al ervaring met Kingma’s Bouwbedrijf en dat was goed bevallen. Wij zijn zelf wel handig, maar om in korte tijd de juiste mensen bijeen te krijgen voor de realisatie van onze Bed & Breakfast, bleek lastiger. Daarom benaderden wij Kingma’s Bouwbedrijf. Het is bovendien fijn om te weten dat het in één keer goed wordt uitgevoerd."

"Via via kwamen wij bij Kingma’s Bouwbedrijf terecht. Dit komt omdat zij rondom ons huis meerdere oude, monumentale huizen hebben verbouwd. Jaco heeft een goede kosteninschatting gemaakt en is een man van afspraken. Ik kon alles tegen hem zeggen en hij tegen mij. Kingma’s Bouwbedrijf gaat voor kwaliteit en levert vakwerk. Wij zijn heel tevreden."

"We wilden het uitzicht van buiten naar binnen halen. Onze wensen werden door Kingma's Bouwbedrijf visueel gemaakt met een 3D-tekening. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren, want zelf hadden we daar geen goed beeld van. Daarna kon de verbouw beginnen. Een complete herindeling van onze woning in 5 maanden tijd."

"Kingma's Bouwbedrijf opperde het idee om elke vrijdag bouwoverleg te hebben. Dat wij hebben wij als zeer positief ervaren omdat er zo betrokkenheid bleef. Een aannemer die snapt dat niet iedereen hetzelfde inzicht heeft. Ze denken écht mee. En de timmermannen? Die zijn goud waard! De kennis en kunde is heel hoog en nooit te beroerd om iets af te maken."

Wat begon bij de renovatie van een oude stalmuur, werd een complete renovatie. Van oude boerderij naar luxe woonboerderij: "Wij zijn met name tevreden over de goede communicatie, nette afwerking en de correcte berekeningen. Bovendien was het erg gezellig met timmermannen Mark en Frank. We missen ze aan tafel!"

Een project waarbij flexibiliteit, planning en vertrouwen op de proef werd gesteld omdat de verbouwing beslist in de schoolvakantie af moest. Tuinstra: "De jongens van Kingma's Bouwbedrijf redden zich. Ze werken gerust in de avond en weekenden door. Ik kan daar van op aan en dat werkt prettig!"

"De nieuwbouw van ons huis was een combinatie van zelf doen en uitbesteden, waarvoor Kingma's Bouwbedrijf een geschikte aannemer was. Wij wisten wat we wilden en zij vulden dat aan met hun vakkennis. Het was daarbij een groot voordeel dat ze om de hoek zitten en snel even langs konden komen."

Wilt u ook een referentie achterlaten?

Laat het ons weten! Wij horen graag hoe u onze dienstverlening hebt ervaren.
Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.