Over ons

Welkom op de website van Kingma's Bouwbedrijf.

Op deze site willen wij u laten kennismaken met één van de meeste flexibele Bouwbedrijven in Noord Nederland.

Aan de oost 48 te Buitenpost startte de familie Kingma begin 2002 dit bouwbedrijf.

In de afgelopen jaren zijn al veel kleine en grote opdrachten naar volle tevredenheid uitgevoerd, en dat is en blijft ook de doelstelling van Kingma’s Bouwbedrijf: het leveren van een uitstekend product tegen een concurrerende prijs.
Ook hebben wij een handel in allerlei soorten dakpannen. Wij leveren 1e soort maar wij hebben ook regelmatig speciale partijen in de aanbieding.

Een nieuw-of verbouwproject vergt een goede voorbereiding. Bij Kingma’s Bouwbedrijf wordt hier veel aandacht aan besteed.

Vrijwel alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Zoals het maken van een ontwerp (samen met de opdrachtgever) het maken van kozijnen en deuren wordt in eigen beheer uitgevoerd, waardoor een snelle levering mogelijk is.

Bij Kingma’s Bouwbedrijf kunt u terecht voor alle bouw- en verbouwwerkzaamheden. Of het nu gaat om een complete nieuwe woning of het verbouwen van een badkamer, Kingma’s Bouwbedrijf pakt de klus professioneel aan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur en moderne materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor kunststofkozijnen ook bij Kingma’s Bouwbedrijf Utrecht terecht.

Afspraak is afspraak bij Kingma’s Bouwbedrijf, zodat u er zeker van kunt zijn dat de werkzaamheden helemaal volgens uw wensen worden uitgevoerd.

Het eindresultaat, daar gaat alles natuurlijk om. Nieuw- of verbouw is voor veel mensen een grote stap, waar bovendien veel geld mee gemoeid is. En daar verwacht u uiteraard ook wat voor.

Bij Kingma’s Bouwbedrijf is men verzekerd van een uitstekend eindresultaat, zowel qua uiterlijk als qua duurzaamheid, wordt alles perfect opgeleverd. Het neerzetten van een goed product, dat is waar Kingma’s Bouwbedrijf voor staat.

Voordat het eindresultaat van uw opdracht is gerealiseerd gaat er natuurlijk heel wat werk aan vooraf. Bij Kingma’s Bouwbedrijf wordt van begin tot eind bijna alles met eigen hand gemaakt. Na het ontwerp wordt de opdracht in eigen werkplaats voorbereid en vervolgens bij u geplaatst/gebouwd en vakkundig afgewerkt.

“Wat onze ogen zien dat kunnen onze handen maken”