Over Kingma's Bouwbedrijf

Wat onze ogen zien, kunnen onze handen maken.

home-onze-medewerkers-kingmasbouwbedrijf

Historie

Kingma’s Bouwbedrijf is in 2002 opgericht door vader Koos en zoons Jaco en Edwin. Na veel werkervaring in de bouw gingen ze de uitdaging aan en startten zelf een bouwbedrijf. Sinds 2011 runt Jaco het bedrijf zelfstandig met veel toewijding en gedrevenheid.

Missie & Visie

Bouwen aan een comfortabele leefomgeving, dat is onze missie. Onze visie daarbij is dat comfortabel wonen en werken voor iedereen mogelijk te maken is met onze bouwvaardigheden: wat onze ogen zien, kunnen onze handen maken.

Betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit

Dat zijn onze kernwaarden die altijd centraal staan in ons werk. Maatwerk, goede planning, nette afwerking, bereikbaarheid en service zijn de bijbehorende kernkwaliteiten. Wij denken graag met de klant mee zodat u zoveel mogelijk comfort ervaart in uw leefomgeving.

Alle bouw- en verbouwklussen in eigen beheer

Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Het ontwerp, het maken van kozijnen en deuren tot aan de levering. Het voordeel daarvan is dat we een snelle levering mogelijk maken. We zijn niet afhankelijk van andere partijen.

U kunt bij ons terecht voor alle bouw- en verbouwklussen. Compleet nieuwe woning, herbestemming, badkamerrenovatie, dakpannen: onze vakmannen klaren de klus met modern apparatuur en moderne materialen.

Letterlijk ‘alles onder 1 dak’

Renovadak is een dochteronderneming van Kingma’s Bouwbedrijf. Met www.renovadak.nl en www.dakplaten.nl biedt Renovadak een oplossing voor totale dakrenovatie. Met deze toevoeging vindt u bij ons letterlijk ‘alles onder 1 dak’.

Benieuwd naar de gezichten achter ons bedrijf?

Onze medewerkers stellen zich graag aan u voor.