Nieuwbouw

Dakrenovatie

Renoveer uw dak op tijd

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van uw pand. Dit moet in goede staat zijn. Mankeert er iets aan uw dak? Wij helpen u om dit professioneel op te lossen om zo ernstige gevolgen te voorkomen.

Specialist in dakrenovatie

Met dochtermaatschappij Renovadak BV heeft Kingma’s Bouwbedrijf zich gespecialiseerd in dakrenovatie. Dit betekent dat alle benodigdheden voor dakrenovatie zich letterlijk onder één dak bevinden, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor zowel de materialen als de renovatie zelf. De medewerkers van Kingma’s Bouwbedrijf adviseren u graag over de beste oplossing voor uw dak.

Dakschade?

Dakrenovaties worden veel door Kingma’s Bouwbedrijf uitgevoerd. Niet voor niets, want het dak is bepalend voor de waarde van uw pand. Wij raden altijd aan om schade aan het dak professioneel te laten verhelpen of beter nog: dakschade te voorkomen door tijdig een dakrenovatie uit te laten voeren. Wilt u hier advies over? Wij adviseren u graag.

Bouwmaterialen voor dakrenovatie

Zelf uw dakrenovatie uitvoeren en alleen bouwmaterialen voor uw dak nodig? Daar kunnen wij u ook mee helpen. Bekijk ons uitgebreide assortiment dakmaterialen op renovadak.nl.

Bekijk al onze bouwoplossingen

Toch liever een complete verbouwing?
Met onze bouwoplossingen is er altijd een oplossing voor uw wens.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw nieuwbouwplannen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.