• herbestemming-sporthal-marum-appartementen-kingmasbouwbedrijf

  Herbestemming sporthal Marum

 • Herbestemming voormalige basisschool

 • projectomslag-aanbouw-schuur-woning-kingmasbouwbedrijf

  Aanbouw woning + schuur

  "Een oud pand als deze is natuurlijk nooit helemaal recht en haaks. Het was grappig om te zien hoe Dennis en Durk net zo lang puzzelden tot het zó werd als dat ze bedacht hadden. Het ging tot op de millimeter nauwkeurig! De bouwvakkers van Kingma's Bouwbedrijf vallen niet onder het prototype bouwvakker; ze geven het een nieuwe dimensie."

 • nieuwbouw-kinderopvang-depetteflet-burum-kingmas-bouwbedrijf

  Nieuwbouw kinderopvang De Petteflet

  "Kingma’s Bouwbedrijf heeft ervaring met een klassieke bouwstijl en die kennis was waardevol. Bouwkundige details zoals metselwerk in kruisverband en de opzet van de dakgoot passen in de klassieke stijl van de voorkant van het pand en het straatbeeld. De achterkant is in moderne stijl gebouwd, passend bij de molen waar we het uitzicht op hebben."

 • onderhoud-herenhuis-galerij-kingmas-bouwbedrijf

  Onderhoud Herenhuis

 • nieuwbouw-bed-breakfast-strunerke-kingmas-bouwbedrijf-uitgelicht

  Nieuwbouw B&B ’t Strunerke

  "Ik had al ervaring met Kingma’s Bouwbedrijf en dat was goed bevallen. Wij zijn zelf wel handig, maar om in korte tijd de juiste mensen bijeen te krijgen voor de realisatie van onze Bed & Breakfast, bleek lastiger. Daarom benaderden wij Kingma’s Bouwbedrijf. Het is bovendien fijn om te weten dat het in één keer goed wordt uitgevoerd."

 • verbouwing-landelijk-modern-landelijk-wonen-kingmas-bouwbedrijf-uitgelicht

  Verbouw Landelijk Modern

  "Via via kwamen wij bij Kingma’s Bouwbedrijf terecht. Dit komt omdat zij rondom ons huis meerdere oude, monumentale huizen hebben verbouwd. Jaco heeft een goede kosteninschatting gemaakt en is een man van afspraken. Ik kon alles tegen hem zeggen en hij tegen mij. Kingma’s Bouwbedrijf gaat voor kwaliteit en levert vakwerk. Wij zijn heel tevreden."

 • nieuwbouw-landelijke-woning-kingmas-bouwbedrijf-uitgelicht

  Nieuwbouw Landelijke Woning

  "We wilden het uitzicht van buiten naar binnen halen. Onze wensen werden door Kingma's Bouwbedrijf visueel gemaakt met een 3D-tekening. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren, want zelf hadden we daar geen goed beeld van. Daarna kon de verbouw beginnen. Een complete herindeling van onze woning in 5 maanden tijd."