Dakrenovatie

 • herbestemming-sporthal-marum-appartementen-kingmasbouwbedrijf

  Herbestemming sporthal Marum

 • projectomslag-aanbouw-schuur-woning-kingmasbouwbedrijf

  Aanbouw woning + schuur

  "Een oud pand als deze is natuurlijk nooit helemaal recht en haaks. Het was grappig om te zien hoe Dennis en Durk net zo lang puzzelden tot het zó werd als dat ze bedacht hadden. Het ging tot op de millimeter nauwkeurig! De bouwvakkers van Kingma's Bouwbedrijf vallen niet onder het prototype bouwvakker; ze geven het een nieuwe dimensie."

 • renovatie-dokterswoning-verbouw-notariswoning-kingmas-bouwebedrijf-detail

  Renovatie Dokterswoning

  "Kingma's Bouwbedrijf opperde het idee om elke vrijdag bouwoverleg te hebben. Dat wij hebben wij als zeer positief ervaren omdat er zo betrokkenheid bleef. Een aannemer die snapt dat niet iedereen hetzelfde inzicht heeft. Ze denken écht mee. En de timmermannen? Die zijn goud waard! De kennis en kunde is heel hoog en nooit te beroerd om iets af te maken."

 • boerderijrenovatie-verbouwen-boerderij-asbest-kingmas-bouwbedrijf-uitgelicht

  Boerderijrenovatie

  Wat begon bij de renovatie van een oude stalmuur, werd een complete renovatie. Van oude boerderij naar luxe woonboerderij: "Wij zijn met name tevreden over de goede communicatie, nette afwerking en de correcte berekeningen. Bovendien was het erg gezellig met timmermannen Mark en Frank. We missen ze aan tafel!"

 • nieuwbouw-woonboerderij-beetsterzwaag-kingmas-bouwbedrijf-projectgalerij

  Verbouw Woonboerderij